E-napló

e-Learning

Érettségi után

Órarend

Iskolaújság

Kapcsolat

 

Az iskola neve: Kaposvári SZC Nagyatádi Ady Endre Technikum és Gimnázium

OM azonosító: 203027

Levelezési cím: 7500 Nagyatád, Dózsa György u. 13.

Tel. és fax: (36)82/553-042;(36)82/553-043

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Igazgató:   Cseh Tamás Attila
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános igazgatóhelyettes:   Déri Ildikó Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szakmai igazgatóhelyettes:   Szakács Ibolya Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Oktatási igazgatóhelyettes:   Bartha János
bartha.janos@ady-nagyatad.hu
Titkárság:   Kovács Gáborné Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Bekéné Horváth Mária Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gazdasági ügyintéző:   Juhász Kinga Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Tóth Réka Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Műszaki ügyintéző:   Pap László
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Rendszergazda:   Németh Kristóf Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Könyvtáros:   Szőke Zsolt Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
DÖK segítőtanár:   Papné Kigyósi Ildikó Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Osztályfőnöki munkaközösség vezető:   Tóth Ágnes Katalin Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az iskolák listája

 

Találatok: 28007